Speelgoed honden

Goed speelgoed honden, is ontzettend belangrijk! Niet alleen jij vindt het leuker om met je hond te spelen, maar je hond zelf ook natuurlijk! Samen spelen is ontzettend belangrijk voor de baas en hond relatie en daarnaast ook nog eens een goede fysieke inspanning.

Er zijn dan ook verschillende speeltjes waar een hond mee kan spelen. Wist je dat er bijvoorbeeld speeltjes met een smaakje beschikbaar zijn? Met deze speeltjes kun je bijvoorbeeld je pup leren welke speeltjes van hem zijn en welke niet.

Naast piepende speeltjes en kauwspeeltjes zijn er nog andere leuke hondenspeeltjes beschikbaar. Zoals een bal en natuurlijk een frisbee. Vaak hebben honden een natuurlijke voorkeur voor bepaalde spelletjes.

De Terriërs doen vaak graag trekspellen, de Retrievers apporteren met plezier en ook speurspellen vallen bij de meeste honden wel in de smaak. Wanneer u uw hond ook een stevige mentale uitdaging wilt geven, zijn er zelfs hondenpuzzels beschikbaar.

Naast stuiterballen om achteraan te rennen zijn er ook holle ballen verkrijgbaar waar u hondensnoepjes of brokjes in kunt stoppen. Door met de bal te spelen, vallen de snoepjes of brokjes vanzelf uit de bal. Zo wordt de hond beloond voor het zelf spelen. Het is ook een leuke manier om het geven van voer wat uitdagender te maken.